Spordipäev 17.04.2024

Täna, 17. aprillil 2024, toimus meie koolis spordipäev. Spordiüritusel peeti saalihoki turniiri. Osalesid nii nooremad kui ka vanemad grupid. Vanemas grupis oli neli meeskonda ja nooremas kaks. Turniir oli tihe ja huvitav, täis kirge. Kõik mängijad näitasid head hokitaset. Nooremas grupis võitis esikoha meeskond „Egoistid“ ja teise koha sai „Teletupsud“.
Teise koha võttis meeskond „Phoenix“ ja kolmanda „Bobrid“. Teisel ja kolmandal kohal olnud meeskonnad kogusid võrdse arvu punkte, kuid väravate vahe andis „Phoenixile“ teise koha (kokkuvõttes kaks väravat rohkem). Meeskond „Zivert“ saavutas neljanda austusväärse koha, nad olid pid evalt ebamugavad kõikidele vastastele ja näitasid head hokit. Turniiri kohtunikeks ja korraldajateks olid meie kehalise kasvatuse õpetajad Anna, Lembit ja muidugi meie võrdne õppealajuhataja Maria. Turniir toimus kõrgel professionaalsel tasemel.
Suur tänu korraldajatele, osalejatele ja fännidele!
Kehalise kasvatuse õpetajad Anna ja Lembit.
Sildid
Kontakt
MTÜ KOOL 21. SAJANDIL
  • Sõle 40, 10317 Tallinn
  • (+372) 657 94 38
  • info@hve.edu.ee